Looking For Anything Specific?

Kktc Sulama Tüneli - Sayın cumhurbaşkanı aziz kardeşim ersin tatar, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti hükümetinin haberin videosu :

Kktc Sulama Tüneli - Sayın cumhurbaşkanı aziz kardeşim ersin tatar, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti hükümetinin haberin videosu :. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için. Sayın cumhurbaşkanım bugün açılışını yapacağımız kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli projesinde on ekim iki bin on yedi tarihinde yer teslimi yapılarak işe başladık. Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının. Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata.

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Kktc'de sulama sektörü, dünyanın her yerinde olduğu gibi önümüzdeki dönemde çok daha önemli temeli atılacak kktc sulamaları i̇letim tüneli proje tamamlandığında kktc ekonomisine yıllık 100. Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan. Asrın projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ne içmi suyu sağlayan türkiye cumhuriyeti şimdi de sulama suyu projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti tarımına destek oluyor.

"Cenrevre'deki tutumu nedeniyle Tatar'ı tebrik ederim, tam ...
"Cenrevre'deki tutumu nedeniyle Tatar'ı tebrik ederim, tam ... from d.yeniduzen.com
Milli davamız kıbrıs'a sahip çıkmakta kararlıyız. diyen cumhurbaşkanı erdoğan'ın yayınladığı proje detaylarında; Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan 'kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni' gerçekleşti. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için. Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı. .çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine.

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli'nin temel atma töreni bugün tepebaşı'nda yapılıyor.

Bugün ana vatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli'nin temel atma töreni bugün tepebaşı'nda yapılıyor. Asrın projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ne içmi suyu sağlayan türkiye cumhuriyeti şimdi de sulama suyu projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti tarımına destek oluyor. Kktc sulamaları iletim tüneli ile kıbrıs tarımı şahlanacak. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Sayın cumhurbaşkanım bugün açılışını yapacağımız kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli projesinde on ekim iki bin on yedi tarihinde yer teslimi yapılarak işe başladık. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek.

Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için. Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak. Sayın cumhurbaşkanım bugün açılışını yapacağımız kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli projesinde on ekim iki bin on yedi tarihinde yer teslimi yapılarak işe başladık. Kktc sulamaları iletim tüneli ile kıbrıs tarımı şahlanacak.

KKTC sulama iletim tünelinin temel atma töreni gerçekleşti ...
KKTC sulama iletim tünelinin temel atma töreni gerçekleşti ... from www.ekonomikibris.com
Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan 'kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni' gerçekleşti. Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve. Kktc'de tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı gerçekleştirildi. Sayın cumhurbaşkanım bugün açılışını yapacağımız kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli projesinde on ekim iki bin on yedi tarihinde yer teslimi yapılarak işe başladık.

Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi.

Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. Milli davamız kıbrıs'a sahip çıkmakta kararlıyız. diyen cumhurbaşkanı erdoğan'ın yayınladığı proje detaylarında; Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve. Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5700 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Kktc sulamaları iletim tüneli ile kıbrıs tarımı şahlanacak. Türkiye'den kuzey kıbrıs'a içme ve sulama amaçlı su götürülmesiyle ilgili olarak cumhurbaşkanı kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli'nin temel atma töreni bugün tepebaşı'nda yapılıyor. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan.

Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan 'kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni' gerçekleşti. Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı. Milli davamız kıbrıs'a sahip çıkmakta kararlıyız. diyen cumhurbaşkanı erdoğan'ın yayınladığı proje detaylarında; Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal.

Erdoğan normalleşme adımlarını açıkladı: İşte alınan ...
Erdoğan normalleşme adımlarını açıkladı: İşte alınan ... from www.icn.com.tr
Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Milli davamız kıbrıs'a sahip çıkmakta kararlıyız. diyen cumhurbaşkanı erdoğan'ın yayınladığı proje detaylarında; Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan 'kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni' gerçekleşti. Asrın projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ne içmi suyu sağlayan türkiye cumhuriyeti şimdi de sulama suyu projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti tarımına destek oluyor. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı.

Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve.

Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve. Cumhurbaşkanımız erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Kktc'de tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı gerçekleştirildi. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı. Kktc'de sulama sektörü, dünyanın her yerinde olduğu gibi önümüzdeki dönemde çok daha önemli temeli atılacak kktc sulamaları i̇letim tüneli proje tamamlandığında kktc ekonomisine yıllık 100. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Türkiye'den kuzey kıbrıs'a içme ve sulama amaçlı su götürülmesiyle ilgili olarak cumhurbaşkanı kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak.

Kktc'de sulama sektörü, dünyanın her yerinde olduğu gibi önümüzdeki dönemde çok daha önemli temeli atılacak kktc sulamaları i̇letim tüneli proje tamamlandığında kktc ekonomisine yıllık 100 kktc. Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı.

Posting Komentar

0 Komentar